Υπηρεσίες

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργούν πλήρως εξοπλισμένες μονάδες που διαθέτουν ξεχωριστά τμήματα για φανοποιεία και βαφή οχημάτων ενώ προσφέρονται υπηρεσίες που σχετίζονται με μηχανικά μέρη. Επίσης, η μονάδα μας προσφέρει διάγνωση βλαβών, μετατροπές, ανακατασκευές, ειδικές βαφές και υπηρεσίες που σχετίζονται με την αντικατάσταση παρμπρίζ και άλλων κρυστάλλων.

Διαθέτουμε επώνυμο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που περιλαμβάνει φούρνο βαφής αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, καλίμπρα, ψηφιακά spotter (ηλεκτρόποντα) και ειδικά εργαλεία που σχετίζονται με τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο χώρο του αυτοκινήτου.
 
Τα ανωτέρω σε συνδυασμό με το άριστα καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, δίνει στην εταιρεία μας την δυνατότητα να εγγυηθεί ένα άριστο αποτέλεσμα εξασφαλίζοντας ασφάλεια, απόλυτα εγγυημένη εργασία, άψογη αισθητική και διατήρηση της μεταπωλητικής αξίας του αυτοκινήτου σας.
 
Εκτός από την παροχή υπηρεσιών τα προνόμια που απολαμβάνουν οι πελάτες μας δεν σταματούν εδώ, γιατί επιπλέον προσφέρουμε δυνατότητα επιλογής ανταλλακτικών ανάμεσα σε γνήσια ή ποιοτικά after market, καινούρια ή μεταχειρισμένα πάντα με βάση τις ανάγκες σας.

Προσφέρουμε συνεργασία με την ασφαλιστική σας εταιρεία καθώς και πλύσιμο και τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου μετά από την επισκευή.
Μένουμε πιστοί στην εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και επενδύουμε στην σε αυτήν, χρησιμοποιώντας υλικά τελευταίας τεχνολογίας και μένοντας διαρκώς ενημερωμένοι και εκπαιδευμένοι στο χώρο της φανοποιείας και γενικότερα του αυτοκινήτου μέσα από σεμινάρια και εκπαιδεύσεις στο εξωτερικό.